Pirkko, jota vaatteilla vieteltiin, vai vieteltiinkö?

51585405-6bdc-4412-8a2a-1bb1ec07cd28

Huomenna koittaa SE päivä. Mun 10 tai oikeammin 20 minuuttia julkisuudessa. Ja Rockyn myös, hän esiintyi oikein edukseen nimittäin sarjassa nimeltä Viettele vaatteilla 😉 Puolisen vuotta sitten ikiroudan ja lumikinosten saartamassa yksiössäni sain villin ajatuksen katsoessani mainoksia hurjan, seiskan uutisten, parissa vietetyn illan tiimellyksessä: minähän hakisin mukaan tuohon juuri esitettyyn tv-ohjelmaan! Ja voi luoja, unohdin koko asian, sitten tuli sähköpostia vähän ennen pääsiäislomaa, jotta pitäisi lähettää itsestään vähän kuvamateriaalia. Minähän lähetin ja pääsin jatkoon! Ennenkuin huomasinkaan, istuin Vallilassa studioilla haastateltavana ja sähköpostiin pärähti kutsu varsinaisesta kuvauspäivästä. Ohjelma kuvattiin juhannuksen jälkeisenä maanantaina vastusteluistani huolimatta ja täytyy sanoa, että valitettavasti osaltaan sen olen näköinenkin! Valvomista ja viinilasillisia ei pystynyt kunnolla kovinkaan pakkeli peittämään kameroiden kirkkaassa valaistuksessa, siitä nyt puhumattakaan, että kuvauspäivänä monta tuntia istuneena näytin aivan HK:n siniseltä, semmoselta, jolla on kuoret vielä tallella (kyllä, vaikka olen nykyään kasvissyöjä, uunimakkara oli joskus suurta herkkuani, joten tiedän kyllä miltä makkarat näyttävät). Vatsassani oli siis kuvauspäivänä niin perhosia kuin ilmaakin, tarpeeksi herättämään henkiin vaikka kuolleet! Tämän kaiken tiedän, sillä tunnustan, että katsoimme jakson eilen mökillä yhdessä mummini kanssa. Mummi oli aivan ihastuksissaan ja naureskeli kovasti! Mistä lie tämä huumorinkukka meidänkin perheeseen tullut! Mummi on siitäkin niin mahtava, että hän on aivan nykyajassa kiinni ja jos kysyy jotain deittivinkkejä, niin sieltä kyllä tulee ja niistä tärkein on ”Älä koskaan mene naimisiin miehen kanssa, jolla ei ole huumorintajua!” 😉 Go mummi, you rock!

Jakson kuvaaminen oli aivan superhauskaa jokatapauksessa ja mukaan sain siskoni Suvin, hänen poikaystävänsä (tai sarjan mukaan kyllä jo aviomiehensä, haha) sekä  ystäväni Tintin, jonka sylissä vaatteita tuomaroi Rocky <3 Sarjassahan on kyse siitä, että kolme muuta sinkkua shoppaavat tälle yhdelle vaatteita. Siinä vaiheessa kun eteeni ilmestyi toinen vaatelaatikko, josta aloin nostelemaan vaatteita esille meidän ihmeteltäväksemme, meistä kaikista alkoi jo tuntua täysin luontevalta jutella vaatteista ja miehistä niiden takana 20 kuvausporukan tyypin seuratessa hommaa taustalta, kameroiden pyöriessä taukoamatta 🙂 Ihania vaatteita melkein kaikki yhtä marttamaista vaatepartta lukuunottamatta (toki sekin olisi varmaan toiminut yksinään oikein hyvin) ja lopullinen päätös olikin hieman haastava. Miehistä en tiennyt mitään muuta kuin heidän minulle lähettämänsä viestilappuset ja niiden sekä heidän mulle valitsemien vaatteiden perusteella sitten tein päätökseni. Mikä lopullinen päätökseni oli, tuliko toisia deittejä vai annoinko pakit ja miten monta kertaa Rocky vilahtaa ruudussa, sen näette huomenna! Eli Ava klo 22:00, stay tuned!

P.S. Semikauhuissani odotan jo sitä, mitä kaikkea vauva.fi -palstalla tästäkin kirjoitetaan 😉 onneksi olen blondi ja suurin osa saamastani informaatiosta menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 😉 uusi jakso ilmestyy kuitenkin cmoreen katsottavaksi jo keskiviikkona, että siinä mielessä ei hätää, puheenaiheet palstoillakin vaihtuvat varmasti samaan tahtiin kuin mammat vaihtavat vaippoja taaperoilleen 😉

img_6586

Eilisiä tunnelmia mökiltämme Särkisalosta. Aivan ihana paikka, mun ja Rocksonin lempimesta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *