Pump my lips, vol 2

Taas tuli aika käydä kantiksessa, eli laittamassa huuliin lisää täytettä. Tuksu-tyyli ei ole minua, joten maltillisesti mentiin jälleen kerran Svetlana Oton osaavissa käsissä Otto Estetic Medicumilla. Täältä löydät ensimmäisen postaukseni huulitäytteiden ottamisesta.

Jatkossa paikalla on uusi osoite Kasarmikadulla, jossa saman katon alta löytyvät myös kampaamopalvelut sekä alusvaatteiden myyntiä. Mielenkiintoinen kombo, kaikkea kauneudesta samasta paikasta! Aion ehdottomasti tutustua paikkaan ja käydä siellä kasvohoidossa talven aikana, nassu kaipaa huoltoa ja viimekerrasta on aikaa ihan liian pitkään (puolitoista vuotta!). Kääk, tiedän, että kasvohoidoissa tulisi käydä säännöllisesti, teinivuosien näppyjen jäätyä taakse tunnustan että kasvohoidoissa käynti on jäänyt sen vuoksi retuperälle.

Mitä huuliin laitettiin?

Huuliini ja kasvoihin laitettiin 1,1 ml ruiskeena Dermalaxia, samaa tuotetta, jota laitettiin vuosi sitten syksynä kahtena eri pistoksena. Ylähuuleen laitettiin enemmän täytettä kuin alahuuliin ja täyteainetta pistettiin myös kasvojen juonteisiin ylähuulen sivuille sekä toiselle puolelle leukaa. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kyllä sattui taas niin pirusti, mutta se on lyhytaikaista ja sain jälleen tutuksi tulleet stressipallot puristettavakseni 😀

Alla on kuva, jossa ylhäällä on huulet ennen täyttöä ja alhaalla oikealla huulet juuri täytön jälkeen. Alhaalla vasemmalla olevassa kuvassa huulissani ja kasvoillani on puuduteainetta, joka hieman lievittää kipua. Olen itse erittäin neulakammoinen ja kipuherkkä, mutta koska tiesin toimenpiteen kestävän lyhyen aikaa, selvisin siitä hyvin.

Huuliin tuli erittäin lievää turvotusta, joka laski kahdessa päivässä. Alahuuleen tuli myös mustelma, joka hävisi viikossa. Alla oleva kuva on otettu toimenpidettä seuraavana päivänä:

Miksi laitattaa huuliin täytettä?

Kasvoihin laitettu aine pehmentää kasvojen piirteitä ja hävittää juonteita, vähän kuin muokkaisi kuvia ”smooth” -toiminnolla 🙂 Kuten alussa todettua, mitään Tuksu-huulia, ankkatyylistä puhumattakaan, en halua ja olenkin huuliin todella tyytyväinen. Täyteaine häviää 1-2 vuodessa omasta aineenvaihdunnasta riippuen ja olenkin kerrankin erittäin iloinen hitaasta aineenvaihdunnastani! Kerrankin siitä on hyötyä 🙂 Huulissani oli n. puolet vielä viime syksyn täyteaineesta jäljellä mennessä täyttämään huulia uudestaan ja kävin täyttämässä niitä nyt, jotta saisin niistä symmetrisemmät. Itselle huulet ja niiden pyöreys on tärkeä osa ulkonäköäni, mielestäni näytän naisellisemmalta kunnon pusuhuulilla 🙂 Nämä ovat kaikki mielipidekysymyksiä, ei ole oikeaa tai väärää vastausta ja moni sanoikin minulle ensimmäisten huulien täyteaineiden jälkeen etten olisi niitä tarvinnut. En todellakaan olisi, mutta halusin. Jollekin toiselle voi olla todella tärkeää, että hiukset ovat mahdollisimman paksut, kroppa on hoikka, iho on hyvässä kunnossa, kynnet ja ripset on laitettu, kulmat tehty, mitä vaan. Kauneus on katsojan silmissä ja kokonaisuus ratkaisee omasta mielestäni. Se, että minulla olisi huulet laitettu mutta iho olisi kamalassa kunnossa, ei näyttäisi hyvältä mutta esimerkiksi paino ei ole koskaan ollut itselle pakkomielle, vatsamakkaroita on ollut aina ja tulee varmasti aina olemaan.

Me olemme kaikki erilaisia, annetaan kaikkien kukkien kukkia 🙂

Aurinkoista syksyä ja hemmotellaan itseämme sytyttämällä kynttilöitä (tai laittamalla ledikynttilöitä), juomalla kuppi kuumaa (kohta alkaa glögikausi, jee!) ja rentoutumalla. Kerätään energiaa tulevaan kaamokseen, sen jaksamme kyllä sillä pimeyden jälkeen tulee aina valoisaa 🙂

Syysterveisin,

Salita

Comments

  1. Camilla says:

    Kauniit huulet. Hyvällä maulla tehty. 😊

    1. Salita says:

      Kiitos Camilla! Tykkään kyllä, onnistunut käynti oli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *