No more bullshit

Sen paskan määrä, mitä kukakin tässä elämässä joutuu suhderintamalla kohtaamaan, saatikka joskus myös sietämään, ei todellakaan ole vakio ja se ottaa mua kupoliin ihan kympillä. Minkäänlaista tasa-arvoa ei siinä toteudu, kun yhden ihmisen päälle tulee enemmän skeidaa mitä hevostalli tuottaa päivittäin ja toinen taas löytää sen oman kullan for-fucking-ever jo sieltä perkeleen hiekkalaatikosta. Enkä muuten pyytele anteeksi kielenkäyttöäni, jos sitä ei kestä, ni kannattaa swaipata seuraavaan blogiin 😉

Feenix -linnun nousu bullshitin keskeltä

Monet ystäväni ovat sanoneet, että he eivät olisi enää selväjärkisten joukossa jos olisivat joutuneet kohtaamaan saman määrän bullshittia mitä minä suhderintamalla tai oikeastaan sitä pitäisi kutsua suhteettomuusrintamaksi, selkeämpää 😉 Että miten hitossa mun pää on pysynyt kasassa ja oon sitten noussut kuin Feenix-lintu tuhkasta jokaisen kerran jälkeen lyötyäni päätäni seinään kymmenet kerrat. Sitä samaa olen itsekin miettinyt ja mun mielestä (koska nämähän ovat nimenomaan mutu-asioita, eikä mitään sellaista johon pitäisi pohjustaa jotain tietokirjakamaa!) vastaus löytyy horoskoopeista. Kyllä, juurikin sieltä. Nimittäin ihmisen perusluonne, oli sitten millainen hyvänsä, ei koskaan muutu ja luonnekuvausten ykkönen on horoskooppimerkkien kuvaukset. Haastan teidät testaamaan läheisiinne tätä asiaa, ellette ole jo horoskooppimerkkien pauloissa!

Jousimiesnainen

Olen erittäin tyypillinen joukkarinainen monessakin merkityksessä, niin hyvässä kuin pahassa mutta etenkin siihen mitä tulee perusluonteeseen. Joukkareilla on kummallinen kyky säilyttää elämässään positiivisuus vaikka paskaa sataisi miten niskaan. Muutaman kerran elämässäni on ollut sellainen paska-osuu-tuulettimeen -tilanne, että tuntuu kuin kaikki romahtaisi, menee hetki, niin saan itseni taas korjattua ja suhtaudun elämään iloisella mielellä. Jaksan ja haluan myös auttaa muita ja läheiseni minulle usein murheissaan uskoutuvatkin. Neuvoni eivät ihan tuulesta temmattuja voi olla, sillä niistä on ollut apu useaan parisuhteeseen (mikä on sikäli koomista kun itse olen ollut pitkään sinkkuna 😉

Alla linkki erääseen joukkarin horoskooppiin, jossa melkein kaikki kohdat pätevät, poislukien se, ettei ylitseni olisi elämässä kävelty. Vaan ei kävellä enää!

(https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/top-10-tama-tekee-impulsiivisesta-jousimies-naisesta-valloittavan/3195198#gs.fr5n8e)

Mutta kun jokin on mennyt rikki kerran, siinä näkyvät säröt aina. Omassa elämässä nämä säröt liittyvät luottamukseen. Luottamus on miesten puolelta rikottu liian monta kertaa, ja se on taakka, jota mukanani kannan mikäli parisuhteeseen ryhtyisin. Taakka, joka on käännettävä voimavaraksi, vaikka pieni piru olkapäällä kirkuisi että ”kohta tämäkin mies osoittautuu mulkuksi, odota vain, se tapahtuu kyllä ja luottamuksesi on mennyttä”.

Ja tuossa taakassa kasvaa katkeruuden siemen. Sitä katkeruutta vastaan olen taistellut pitkään, välillä paremmin, välillä huonommin. En missään nimessä halua katkeroitua parisuhteisiin, mutta ne, keillä on ollut samantapaisia säröjä elämässä, tietänevät tasan tarkkaan mitä tarkoitan.

Joukkari on vahva, mutta meissäkin on pehmeä puoli. Sitä ei vain näytetä niille, ketkä eivät ole luottamustamme ansainneet. Joukkari on täynnä elämää ja energiaa, siitä riittää muille jaettavaksi mutta joukkari myös pitkästyy helposti, jos asiat eivät etene. Älkää silti kuitenkaan kuvitelko, että olisin heti kirkkoon ekoja deittejä sopimassa kun tapailu ei ota edetäkseen 😉

Kun bullshit -kerroin on täynnä

Ja se on nyt täynnä ainakin tämän elämän osalta. Kuka tietää mitä seuraavassa elämässä tapahtuu, jos sellaista on menussa sitten aikanaan tarjolla.

Sillä, kun bullshit -kerroin tulee täyteen, on joukkarimaiseen tyyliin ajateltuna myös positiivisia puolia: sitä nimittäin erottaa tyhjännaurajat tosimiehistä vähän helpommin mitä aiemmin. Tuntosarvet on paremmin ylhäällä, valmiina havaitsemaan kusetuksen makua miehen ollessa varattu, väärillä kuvilla, lyhyempi mitä väittää (miehen pitää olla ehdottomasti meikämandoliinia pidempi, ei voi mittään), etsimässä vain kirjekaveria (sori vaan, tämä mimmi jätti ne hommat 90-luvulle) ja mitä kaikkea sitä nyt voikaan kuvitella tuolla Tinderin ihmeellisessä maailmassa vastaan tulevan! Mitään muuta positiivista siinä ei sitten olekaan kun bullshit -kerroin tulee täyteen, mutta edes jotain 😉

P.S. Tähän loppuun on ihan pakko ihmetellä että onko Tinderissä todellakin niin, että iso kalasaalis (itse kalastettu tai kaupan kalatiskiltä ostettu) on yhtä kuin nykymiehen fallos -symboli? Yhdelle ystävälleni tulee näitä nykyisellään jatkuvasti vastaan, itse en näihin ole juurikaan törmännyt (vielä). Iso kala asetettu strategisiin paikkoihin ja sitä rataa. Jestas sentään, minkäköhän sitä itse tuuppaisi nimettömänsä peitoksi seuraavaan Tinder -kuvaan? Kaulin voisi olla hyvä, mennään sillä.

Näihin tarinoihin, muttei todellakaan mihinkään kalakuviin, on hyvä päättää tämä postaus & toivottaa kaikille vähäsateista, elämänmyönteistä ja onnekasta syksyä!

Syksyinen maisema iltalenkin aikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *