Pitkä tai lyhyt, mitä väliä, kesä on täällä!

Kesäloma on vihdoin täällä, se alkaa huomenna! Vahvana aikomuksena mennä heti aamusta 7:00 rantaan ja suppailemaan, saa nähdä kuinka aamu-unisen mimmin käy 😊 Monen mutkan kautta saavuttiin julkisilla ja sen jälkeen porukoiden kyydillä Salosta mökille eilen illalla ja täällä olisi tarkoitus olla useampi viikko, melkein koko kesäloma. Toistaiseksi olen päättänyt pihistellä ja olla ostamatta autoa, fillarilla pääsee ja taksi kulkee tarvittaessa, mutta voi toki ajatukset muuttua asuttuani tovin Järvenpäässä vaikka junallekin kävelee vain vartin. Onhan tuo uusi koti kaiken tämän matkustamisen aiheuttaman päänvaivan arvoinen (tätä mietin aina raahatessani matkalaukkua/rinkkaa junalle!), ettei sillä ja tuosta kodista lupaan laittaa lähikuukausina ihan oman postauksen tai monta sellaista 😉

Pikkupuuhastelua

Korona ei vaikuttanut mun ja Rocksonin kesälomasuunnitelmiin mitenkään, sillä päätin pysyä tämän kesän ihan kotimaassa jo oman kodin aiheuttamien hankintojenkin (eurot tulee ja eurot menee) vuoksi ja ollaankin perinteisesti vähintään pari viikkoa oltu mökillä kesälomalla joten miksei melkein koko lomaa sitten tänä vuonna. Keliennuste lupaa hellettä huomisesta alkaen, voiko parempaa ajoitusta olla! Pikkupuuhastelua täällä mökillä kyllä piisaa ja aionkin ainakin maalata yhden aidan perusnurmikonleikkuun, lehtipuhaltimen, siivouksen yms. askareiden lisäksi. Nämä nyt on toki tällaisia ihan pikkuhommia porukoideni aherrukseen verrattuna, mutta ainakaan ei mene ihan laakereilla makoiluksi, vaan tulee itsellekin enemmän enemmän sellainen fiilis, että tämä on oma mökki kun osallistuu yhteiseen aherrukseen.

Treffit Hangossa?

Hangossa olisi myös ihana käydä, nimittäin tsekkaamassa viimeisin menomesta, Coco Beach Club! Pakko saada sieltä fotoja, yllättäen oon suunnitellut jo mitä reissulle laittaisin päälle, jos sinne mennään! Mulla saattaa kyllä olla yksi herrakin tässä tiedossa joka veisi mut sinne mielellään ja vähän tuossa jo alustavasti kolmansia deittejä sinne sovittiin, eikun… 😉 mutta ei siitä sen enempää, ainakaan vielä!

Omat kesän suosikkituotteet

Atopik itseruskettavat Yliopistonapteekista: vartalovoide ja itseruskettava kasvovesi 21,08 eur./kpl. Ei voimakasta tuoksua eivätkä kasvojen ihohuokoset tukkeudu ainakaan itsellä kun itseruskettava on kasvoveden muodossa. Suosittelen!
Upeat Avrilin vegaaniset 7-free (hip hip hurraa!) kynsilakat, joissa on uskomaton pysyvyys ja mikä parasta, niissä ei ole käytetty seitsemää pahinta myrkkyä joita kynsilakat pitävät sisällään! Eli näistä lakoista on siis poistettu parabeenit, flataatit, tolueeni, ksyleeni, kamferi, formaldehydi ja hartsi. Hinta n. 5 euroa. Vinkkivitonen: laita kolme kerrosta, jos kyntesi ovat ns. uurteiset ja käytä näidenkin kanssa aina päällyslakkaa pidentämään lakan kestoa. Avrilin kynsilakanpoistoaine on myös tehokas ja poistaa lakan paremmin kuin aiemmat luonnonkosmetiikkapoistoaineet + ei haise ollenkaan niin voimakkaalta ainakaan omaan nenään kuin esim. perinteinen Mirame.
Tämän kesän suosikkituoksut löytyivät pitkän etsinnän jälkeen Victoria´s Secretistä! Näitä kahta pikkuista tuoksupakkausta on helppo kantaa mukana pienessäkin käsilaukussa ja hinta 22,90 eur/2kpl! Valitsin erittäin makeat tuoksut, Tease ja Dream Angel, jotka ovat molemmat Edp-tuoksuja ja pysyvät hyvin iholla useamman tunnin. Näiden pysyvyys ei kuitenkaan ole samaa luokkaa kuin esim. Diorin tuoksujen, mutta toisaalta hinta on myöskin paljon edullisempi. Voin silti suositella näitä, ihanan herkullinen tuoksu!

Nyt nautitaan kesästä ja stay tuned, paljon asiaa ja asiatonta luvassa vielä tänä kesänä tässä blogissa!

Kesäloma alkoi just nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *