Pump my lips!

Eli kuinka päädyin ottamaan huuliini täytettä. Myönnän, että vielä muutamia vuosia sitten pidin moista hommaa ihan turhana. Myönnän senkin, että olen aina ollut erittäin hitaasti lämpiävä (liekö hiustenväri syynä tähän, who knows) kaikkiin uusiin villityksiin. Esimerkiksi ballerinatossuthan ovat olleet vuosikausia muodissa tai vaikkapa pinkki tukka. Ensimmäiset ballerinat hankin vuosia sen jälkeen kun ne tulivat muotiin ja pinkin tucan viime viikolla. Että semmosta. Mutta hei, jokainen tehköön itsensä ja ulkonäkönsä eteen juuri ne omalta tuntuvat jutut, ei mitään, mikä ei tunnu hyvältä, oli kyse sitten kengistä tai paljon merkittävämmästä päätöksestä, kuten vaikkapa huulitäytteistä.

Onko sun huulissa silikonia?!

Sieppaa

Yksi kysymyksistä, jota minulta kysyttiin, oli että olenko laitattanut huuliini silikonia. No en ole, ihan hyaluronihappoa, joka kulkeutuu aineenvaihdunnan mukana kehosta pois (ja sen takia huulia täytetään uudestaan ja uudestaan, halutusta tuloksesta riippuen). Kaikki muistanevat eräänkin Melrose Place -sarjan näyttelijättären ja hänen muhkeat huulensa 90-luvulta. Niihin laitettiin silikonia, vahingossa, ja tämä voi olla yksi syy ihmisten ennakkoluuloihin liittyen huulten täyttämiseen. Huulten täytössä käytetään erilaisia hyalyronihappovalmisteita, itselleni laitettiin Dermalaxia. Suosituksesta päädyin erääseen klinikkaan, jossa olikin todella mukava ja osaava henkilökunta.  Klinikka on pieni ja sympaattinen ja käsiini sain pehmeät stressipallot operaation ajaksi (joka muuten sattui ihan helv*****i, mutta mikäs ihme se on kun neulalla pistetään arkaan paikkaan!).

Mutta sullahan oli tosi hyvät huulet muutenkin!

Olen syntymälahjana saanut melko muhkeat huulet, mutta halusin buustata niitä hieman ja saada ylä- ja alahuulesta identtisemmän näköiset jonka vuoksi operaatioon päädyinkin. Syitä operaatioon menemiseen on kuitenkin monia, tärkeintä kaikista on se, että sinne mennään itsen, ei kenenkään muun takia.

Suomessa huulten täyttö ei ole niin yleistä kuin vaikkapa lahden toisella puolella Virossa, muta täällä taasen käydään kampaajalla varmaan eniten koko Euroopasta 🙂 Siispä edelleen tuntuu, että huulten täyttöön suhtaudutaan Suomessa osittain todella kielteisesti, sitä pidetään turhamaisena ja pinnallisena (ainakin erään K30 Facebook -ryhmän mukaan). Osa kuitenkin suhtautuu rennommin, enkä ole saanut muuta kuin positiivista palautetta miehiltä, en kyllä onneksi mitään negatiivista naisiltakaan. lähinnä uteliaita kysymyksiä.

Entuudestaan tiesin muutaman ihmisen, joka on käynyt jossakin vastaavassa operaatiossa elämänsä aikana, eikä heillä ollut huonoja kokemuksia asiasta. Siispä ”yllytyshulluna” varaamaan aikaa klinikalta!

Itse operaatio ja mitä sen jälkeen tapahtui

Viime syksynä karttahaun avulla sukkuloin itseni perille Katajanokalle paikkaan nimeltä Otto Estetic Medicum ja astuin sisään pieneen salonkiin, jossa oli vastassa iloisesti hymyilevä kosmetologi-sairaanhoitaja. Sain lomakkeen, jossa kysyttiin taustatietoja sillä esim. raskaus ja jotkin sairaudet voivat olla esteenä huulien täyttämiselle ja puhuimme myös siitä, onko aiemmin tehty mitään vastaavia toimenpiteitä. Ennen operaatiota hoitaja myös kysyi minulta tarkkaan, millaista lopputulosta tavoittelen ja kertoi operaation kulusta.

Ennen operaatiota huulet puhdistettiin ja niihin laitettiin puudutusainetta. Hyalyronihappo ruiskutettiin neulalla 1-2 mm syvyyteen tarkoin suunniteltuihin kohtiin. Toivon huulista muhkeita, mutta en ns. ankkamaisia huulia, jotka törröttävät eteenpäin. Tämän toiveen perusteella hoitaja tiesi mihin kohtiin ainetta kannattaisi pistää. Ja kuten todettua, kyllähän se sattui! Mutta kuulemma miehet siellä huutavat enemmän kuin naiset 😉 Itse ärisin suu kiinni ja puristelin niitä stressipalloja hengiltä, mutta vaikka kipukynnykseni on todella alhainen, niin koska tiesin että kipu kestää vain hetken, siedin sen hyvin. Pistoksia oli yhteensä kuusi joiden jälkeen hoitaja levitti huuliin antibakteerista geeliä. Ensimmäisellä kerralla ei koskaan pitäisi laittaa enemmän kuin yksi ruisku, sillä jos kerralla laitetaan paljon, tuloksesta voi todennäköisimmin tulla epätasainen, näin on sanottu parista eri klinikasta jolla olen asiasta keskustellut.

Toimenpiteen jälkeen huulet olivat turpeat mutta tykkäsin niistä välittömästi! Huulet olivat saaneet myös enemmän pinkkiä väriä, ihan kuin ne olisivat heränneet henkiin kaamoksen jäljiltä 🙂 Alla ennen ja jälkeen kuvat (huulista tuli hieman vielä muhkeammat kun hoidosta oli mennyt 2 päivää aikaa):

Hoidon jälkeen huomioitavia asioita:

  • meikit – 3-4 päivän tauko

  • auringonotto ja solarium – 1 viikon tauko

  • sauna, uimahalli, kuuma kylpy – 1 viikon tauko

  • kuumat juomat ja alkoholi – 1 viikon tauko

Hoidon jälkeen huuliin ei saa koskea pariin tuntiin eikä saisi juodakaan mitään paitsi pillillä jotta täyteaine levittyy mahdollisimman tasaisesti. Tämän lisäksi hieroin sormilla huulia kun operaatiosta oli kulunut 12 tuntia verenkierron vilkastamiseksi ja aineen tasaisena pysymiseksi. Tuo oli kuitenkin vain parin seuraavan päivän toimenpide, eikä jokapäiväistä hommaa 🙂

Tykkään itse huulistani todella paljon hoidon jälkeen ja olen jo suunnitellut käyväni viimeistään loppuvuonna uudestaan laitattamassa täytettä niihin nimittäin hyaluronihappo on aine, joka liukenee elimistöstä aineenvaihdunnan mukana.  Voin todella suositella tätä paikkaa! Huulipunat näyttävät mahtavilta uusissa huulissani edelleen vaikka hoidosta on aikaa puoli vuotta. Toki myös käytettävällä huulipunalla on paljon merkitystä sekä huulten rajauksella, jolla saa ihmeitä aikaan myös ilman täyteainehoitoja 😉

Täyteaineet pysyvät huulissa keskimäärin vuodesta kahteen, oman aineenvaihdunnan tehokkuudesta riippuen. Itsellä on laiska aineenvaihdunta, kerrankin siitä on jotain hyötyä 😉

Jos aihe kiinnostaa, kysy rohkeasti lisää joko täällä blogissa tai privana.

Tämän tytön pokka pitää, uusien huulien kera 😉

 

img_8317

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *