Kun korona iski sinkun arkeen

On vierähtänyt hävyttömän pitkä aika viimekertaisesta postauksesta, mutta nyt täältä pesee! Muistakaa pitää huumori matkassa kuten aiemmissakin mun postauksissa 😉

Asiaan, eli etenkin näin korona-aikoina kun joka tuutista tulee kaikkea ikävää, niin päätin katsoa vallitsevaa tilannetta niiden kuuluisten ruusunpunaisten linssien läpi ja kirjoittaa postauksen sinkkuilusta, koronasta ja siitä, mitä positiivisia asioita se on elämääni tuonut.

014cf514-c2a5-4146-b033-ba970612a749

Kun korona iski sinkun arkeen, niin ihan ensimmäiseksi sanon suorilta ettei kyllä juuri mikään muuttunut: arki rullasi normaaliin tahtiin, eikä Tinderin (kyllä, myönnän, mä oon TAAS siellä perkeleen sovelluksessa online!) osalta deittielämäkään muuttunut suuntaan eikä toiseen. Siellä oli nimittäin ihan yhtä lailla laidasta laitaan kulkijaa kuin nyttenkin koronan kestettyä pidempään. Lisää deittielämästäni täältä 😉

Koronan aiheuttamat positiiviset asiat sinkun arjessa

  1. Ennen koronaa suurin hitti mikä Tinderissä tuli vastaan oli Zafulin vaatemainokset (aivan uskomattoman ihania, osin kyllä ylihinnoiteltuja rytkyjä, mutta hei silti!), niiden kanssa mulla tuli aina osuma. MUTTA nyt, kun tätä koronan ansiosta eristettyä elämää on vietetty Suomessakin useampi viikko, alkavat miehet selkeästi panostaa juttuihinsa Tinderissä eikä se ole pelkästään ”meille vai teille”, kikkelikuva, ghostaus jne -meininkiä. Tämä on ehdottoman positiivinen muutos! Mutta koska poikkeus vahvistaa säännön, niin juuri tällä viikolla eräskin äijä päätti samantien poistaa meidän matchin kun en halunnut häntä kutsua kylään. Eikö tutustuminen esim. lenkin tms. merkeissä olisi kuitenkin ensin ihan suotavaa kuin kutsua tuntematon mies kylään? Toisaalta hyvä näin, sillä tulipa äijän aikeet samantien ilmi.
  2. Kaduilla vastaan tulevat lenkkeilijä- ja pyöräilijämiehet: korona on saanut miehet liikkumaan enemmän (tai sitten kiinnitän niihin nyt vain enemmän huomiota kun ei ole niin kiire joka paikkaan kuten yleensä) ja HEI NE HYMYILEE MULLE! Just iltalenkillä äsken Rockyn kanssa oli tämmöinen kohtaaminen. Mies ei muutoin ollut yhtään mun tyyppiä, mutta hymystä tulee aina hyvä mieli! Hymyilkäämme siis enemmän, jooko!
  3. Vaatekriisit on historiaa: oloasu käy vallan mainiosti 24h asuksi niin töihin, Rockyn kanssa lenkille, tv:n eteen kuin kotijumppaankin. Pyykkiä tulee vähemmän (= luonto kiittää!) ja stressitasot laskee.
  4. Kasvot kiittävät: meikkaan nykyään max pari kertaa viikossa aiemman 6-7 krt verrattuna + jos vkl tuli lähdettyä viihteelle, vielä pari meikkikertaa lisää siihen päälle. Huomaan selkeästi kasvojeni ihon olevan enemmän fresh mitä aikana ennen koronaa! Amazing!
  5. Liikkuminen luonnossa on lisääntynyt hurjasti! Monta kertaa viikossa painellaan Rockyn kanssa pitkin lähimetsää, jossa voin pitää häntä vapaana juoksentelemassa. Luoksetulo on parantunut huomatavasti aiempaan verrattuna ja sitähän sanotaan että luonnossa pitäisi viettää aikaa ainakin pari tuntia viikossa, niin se määrä tulee kyllä helposti täyteen.
  6. Kotijumpat on jälleen in! Twerkkaaminen onnistuu yhtälailla kotoa käsin ja mikä parasta, voi revitellä ihan täysillä ilman pelkoa siitä että näyttää jotenkin hassulta. Vaikka totta puhuen meidän ei kyllä kenenkään niin hirveästi kannata laittaa painoarvoa muiden mielipiteille etenkään ulkonäkökysymyksissä, ettei sillä (itsellä paljon vielä tekemistä tässä asiassa…). Tosin usein treenaamisen jälkeen herkuttelenkin sitten hyvällä omalla tunnolla juustoilla, tortilloilla ja jäätelöllä & Rocky katsoo touhujani tyyliin ”ootko tosissasi, ensin treenaat ja sitten herkuttelet, sama kaava illasta toiseen” 🙂
  7. On aikaa aloittaa kokonaan uusi harrastus: huomenna siskon kanssa suunnitelmissa maalata mandala-tyyliin kiviä, oon ihan intsinä jo nyt! Haaveilen myös savipajassa käynnistä, mutta se jääköön odottamaan vielä kunnes koronahiukkaset ovat haihtuneet ilmasta ainakin suuremmaksi osin.
  8. Uuden kodin sisustaminen: vallitsevassa tilanteessahan kehotetaan kuluttamaan ja meikämandoliinia ei tarvitse kahta kertaa käskeä! On nimittäin pikkasen tullut tehtyä ostoksia uuteen kotiin (ok, myönnän, tilasin myös ratsastuskamoja, en pelkästään sisustusjuttuja…mutta ihan vähän vaan tilasin!). Sohvaa tilatessa koin myös länsimaisen kriisin: sohvan toimituksessa menee 6 viikkoa?!?! No, ehkä selviän tästä, jotenkin. Muutto n. kuukauden päästä, jännittää!
  9. Yleisesti ottaen sitä stressaa kaikesta vähemmän, kun aikaa on enemmän koska työmatkoihin ei etätöitä tehdessä aikaa kulu. On myös arjen luksusta kun pääsee lounastauolla pikkuhappihyppelylle vaikka metsään! Ja Rocky kiittää, tottakai 🙂

Joten kun korona iski sinkun arkeen, niin posin kautta kun mennään niin paljon myös hyvää on tapahtunut. Paljon aurinkoisia päiviä on ollut ja tulee olemaankin, me hei selätetään tää korona!

Rauhallista pääsiäistä, stay safe!

img_7900

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *