Pidettyjä ja pitämättömiä lupauksia

d891c0b3-803d-4a36-b01f-e929dcff8e77

Syksy on kaiken uuden aloittamisen aikaa, vähän samaan tapaan kuin tammikuukin jolloin salit täyttyvät innokkaista hikihönkäreistä jotka ovat juuri nyt päättäneet tehdä elämänmuutoksen. Huomasin saman itsessäni: kesällä tulleet napostelukilot olisi ihan kiva saada pois jouluherkkujen tieltä tai matka siihen kuuluisaan kesäkuntoon on entistä kauempana. Se, miten kukakin kesäkunnon määrittelee, on jokaisen oma asia. Tärkeintä on se, miltä itsestä tuntuu, onko yleiskunto ja -vointi hyvä. Meikämimmihän on ihan huolella löysäillyt ennen kesää, osittain kesän aikana ja varsinkin sen jälkeen. Työmatkaa ei ole edes kilometriä ja olen sen usein kulkenut ratikalla. Hävytöntä suorastaan! Salillehan ei ole kiinnostanut mennä oikeastaan sen jälkeen kun Niinistöstä tuli presidentti ja onhan hän jo tovilla niissä saappaissa ollut. Tallilla taas oon aina tykännyt käydä ja jos voisin, en muuta liikuntaa harrastaisikaan. Pitäisi hankkia peltilehmä alle, että sinne pääsisi sujuvammin, jossa ei taas tässä elämäntilanteessa ole oikein rahallisesti järkeä, mutta tulevaisuudessa varmasti. Noh, ainakin Rockyn kanssa tulee pakolliset ulkoilut ja vähän enemmänkin tehtyä päivittäin, mutta aina niitäkin lenkkejä voisi hieman pidentää ja alkaa harrastamaan jotain liikuntaa. Niinpä olen Jousimiesmäiseen tyyliini koonnut oikein listan siitä, mitä kaikkia lupauksia aion ainakin jouluun saakka pitää ja teen tästä nyt julkista sen takia, että sitten mun on vaikeampi sluibailla niistä kun te kaikki lukijat voitte muistutella ja kysellä, että mites se olikaan sen kotijumpan laita, vai mitä 😉

Tehtyjä (toivottavasti ei tekemättömiä) lupauksia syksylle 2019:

  • Panosta hyötyliikuntaan ja kävele aina kun mahdollista, myös töissä portaat ainakin kerrankin päivässä (ylöspäin kulkiessa etenkin!)
  • Pidennä Rockyn kanssa tehtyjä lenkkejä ja jätä luuri kotiin joka lenkillä. Ehkäpä sitä pärjää yhden lenkin ajan ilman puhelinta ja saa ajatukset rullata vapaasti ilman piippauksia (sillä viestejähän etenkin komeilta miehiltä mulle tulee ihan koko ajan)
  • Syö enemmän vihanneksia, remember your greens!
  • Tee kotijumppa vähintään 3 kertaa viikossa ja muista venyttely! Maltti on valttia tässäkin lajissa, ettei nyt vaan sattuis mitään ja ettei se kiinnostus ainakaan lopahda heti alkupisaroihin.
  • Taukojumppaa töissä, äläkä istu koko päivää vaan nosta se sähköpöytä pystyyn, sitä varten se on siinä.
  • Nuku vähintään 8h yössä + luuri ei ole kiva unikaveri, näytön sininen valo häiritsee nukahtamista.
  • Sauno aina kun voit!

Siinäpä nuo! Ei kuulosta kauhean mahdottomalta, eihän? Miltä sun oma lista syksylle näyttää tai oletko aiemmin tehnyt sellaista?

Rentouttavan startin syksyyn saa muuten eräästä ihanan rentouttavasta kylpylästä Virossa, jota mun on ihan pakko suositella teille! Käytiin perheen kanssa äitienpäiväksi äidille lahjaksi annetulla reissulla koko porukka syyskuussa ja suunnattiin Rakvereen semmoseen paikkaan kuin Aqua Hotel & Spa. Huumaavan ihana tuoksu otti pehmeästi vastaan jo aulassa, jossa liplatti vesi semmosesta peililasiseinästä ja seinällä oli myös iso akvaario. Ystävällinen palvelu, hinta-laatu -suhde kohdillaan ja todella maistuva aamiaisbuffet! Sauna- ja spa -osastoissa meni helposti monta tuntia rentoutuessa ja kun ajoitti käynnit aikaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan, sai nauttia välillä ihan vain omasta parhaasta seurastaan. Oikein idyllinen kaupunki muutenkin ja Rakveren linnoitus oli hauska elämys keskiaikaisine näyttelijöineen. Ei muuta kuin kylpylälomaa varailemaan 🙂

Rentouttavaa syksyistä viikonloppua! Yritetään pitää ne omaa hyvinvointia koskevat lupaukset, ainakin osittain 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *