Elä kuin viimeistä kesäpäivää!

Sieppaa

Aivan kuten saksalaisen marketin mainoslauseessa, lause sopii kuin punainen nenä joulupukin naamaan: Suomen kesä voi olla lyhyttäkin lyhyempi, mutta me suomalaiset tunnetusti siitä nautitaan täysin siemauksin aina kun vain mahdollista! Viime viikonloppuna hellemittari tärähti kyllä uskomattomiin lukemiin jopa täällä rannikkovesillä, jossa me Rocksonin kanssa kesälomaa vietämme Särkisalon ranchilla. Samaan syssyyn osui vielä melkein 80 henkilön sukujuhlat meidän ja sukulaisnaapureiden mökillä, mutta onneksi merituuli virkistää!

Kesälomaa takana viikko ja pikkuhiljaa alkaa rentoutumaan töistäkin. Mukavasti vielä kolme viikkoa edessä ja kohta koittaa matka Köpikseenkin siskon kanssa!

Siinäkin mielessä elän nyt näissä hellekeleissä kuin viimeistä kesäpäivää, sillä kuten moni läheiseni tietääkin, minulla oli melko raskas kevät ja alkukesä. Samassa syssyssä tuli opittua paljon itsestä ja muista. Olen tätä korostanut aiemminkin, mutta koska asia on tärkeä, otan sen esille myös nyt: ympäröikää itsenne ihmisillä, joilla on hyvä sydän, jotka tahtovat teille hyvää, joiden silmistä näkee, että ihminen on hyvä ja symppis, ei kiero tai katkera, selkäänpuukottaja. Tämä on tärkeää sekä työ- että vapaa-ajalla ja joskus on parempi vaan antaa olla. Tässä kohtaa itsellä kuitekin nousee Joukkarin luonne esille ja oli kyse sitten itsestä tai läheisestä, nousen välittömästi barrikadeille puolustamaan, jos/kun koen että jotakuta sorretaan. On kuitenkin eräs asia ylitse muiden, joka on aina hyvä muistaa kaikissa elämän kiemuroissa: jokaisella tarinalla on kaksi puolta, yhtä ainoaa totuutta ei ole olemassa. Mustavalkoinen ajattelu on monessa mielessä vaarallista eikä johda muualle kuin valosta pimeyteen. Etenkin näin heinäkuun helteillä on aika elää kuin viimeistä kesäpäivää, nauttien valosta, lämmöstä, läheisistä ihmisistä & hemmotella karvakamuja <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *