Miesten vastaisku, marsilaiset tulevat!

Eilinen postaukseni herätti eniten keskustelua kaikista postauksista koskaan, miehet Marsista ja naiset Venuksesta. Ja hyvä niin, sillä se juuri toivottavasti on osa blogini viehätystä, herätellä keskustelua 🙂  Monelta mieheltä saadun palautteen vuoksi päätinkin tarttua härkää sarvista asap ja kirjoittaa postauksen miehen näkövinkkelistä katsottuna. Pohdin myös erään ystäväni johdolla sitä, että toivottavasti kukaan miehistä ei nyt verisesti loukkaannu näistä mun kirjoituksista, nämä pitää ottaa huumorilla eikä tosimies pienestä säikähdä 🙂 Tunnustan tähän väliin myös erään asian: mua nimittäin hieman huolettaa alkaessani kirjoitella ravistelevia postauksia, että niille nauretaan, ei minun kanssa vaan minulle. Ihan oikeasti olen miettinyt tämmösiäkin. Noh, ilkeitä ihmisiä on maailma täynnä, ne pitää vaan suodattaa tai blondimaiseen tapaan laittaa toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään vai mitenkä se nyt olikaan 😉

Suoraan aiheeseen: osataan me naisetkin olla aikamoisia monstereita välillä. Traumatisoiduin itsekin tässä taannoin Helsingin legendaarisessa mummotunnelissa käydessani sitä hävityksen kauhistusta mikä baarissa vallitsi! Neli-viisikymppiset naiset tappelivat parikymppisten miesten huomiosta. Jos huomion nappaamiseksi ei normiflirttailu riittänyt, niin sitten nämä luomakunnan helmet ottivat järeämmät aseet käyttöönsä. Siinä oli semmosta leoparditappelun meininkiä, että alta pois risut ja pikkutyttöset! Paikka on myös tunnettu siitä, että taatusti saat juomat päällesi siellä käydessäsi. Vältä siis valkoisia housuja, mies tai nainen, kurapuku voisi toimia paremmin! Mesta otetaan ihan liian täyteen, josta johtuen oikeasti mahtavista esiintyjistä nauttiminen jää täysin toisarvoiseksi toiminnaksi. Vaikka eipä sillä, ensisijaista toimintaahan tuolla on pokailu eikä livemusan kuunteleminen, vai mitä 😉

Mummotunnelissa miehet sentään suurin piirtein näkevät, keiden kanssa juttelevat ja mahtollisesti flirttailevat. Toista onkin nettideittailun salaperäinen maailma ja siellä vallitsevat viidakon lait. Ei ole nimittäin ihan pari kertaa kun olen kuullut miehen suusta että nettiprofiilin kuva oli viime vuosikymmeneltä otettu ja olisi tehnyt mieli lähteä paikalta. Pisteet siitä että ovat jääneet istumaan edes sen yhden kahvin verran. Sen verran pitäisi jokaisen ymmärtää, ettei pistä niitä naftaliinista kaivettuja sukualbumin kuvia esille deittirohviiliin! Siis oikeasti, naiset haloo (ja samantien miehetkin!). Ja sitä pakkelia voi laittaa joskus vähemmänkin. Ettei ihan päältä pois ropise ja silleen.

Yksi oman kuulemani mukaan valitettavan usein valehdeltu asia etenkin miehille päin on se, onko naisella lapsia ja jos on, miten monta. Tämä on yhtä älytöntä kuin vanhoilla/väärillä kuvilla esiintyminen, sillä sekin paljastuu ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti ennemmin miesten kannalta, ettei mene aikaa hukkaan, jos miehelle on tärkeää se, ettei naisella ole entuudestaan lapsia. Toisaalta on hyvä muistaa sekin, ettei kaikkia miehiä haittaa jos naisella on entuudestaan lapsia. Rehellinen kannattaa olla jokatapauksessa, sillä kuten me naiset, niin haistavat miehetkin valehtelun ja sitten peli onkin pelattu.

Tähän loppuun täräytän meille naisille omat vinkkivitoseni deittailun viehkeään maailmaan:

  1. Rehellisyys maan perii. Oli kyse sitten lasten lukumäärästä, omasta iästä tai mistä vaan.
  2. Ladatkaamme KUVA sillä se olis kiva, jos se on TUORE!
  3. Olkaamme iloisia. Kukaan ei halua deittailla sitruunaa, joka valittaa milloin mistäkin. Miehet haluavat iloista seuraa (älkää nyt ymmärtäkö tätä väärin 😉
  4. Älkäämme kaakattako. Siis oikeasti, miehiä eivät kiinnosta meikkimerkit, minkä käsväskyn ostit viimeksi (paitsi jos hinta on kova, mies saattaa miettiä, että joutuuko hän ostamaan seuraavan, jos alkaa seurustella kanssasi. Ei hyvä!) eikä etenkään exäsi.
  5. Tehkäämme itsestämme mielenkiintoisia miehen silmissä. Näyttäkäämme mikä meitä motivoi tässä elämässä, mikä on meidän draiverimme!

Kaikki tykkäävät aidoista ihmisistä. Olkaa siis aidosti sitä mitä olette, mutta ei unohdeta käytöstapoja ja toisen kunnioittamista, puolin ja toisin. Vai mitä ihanaiset lukijani? 🙂

Kesäterveisin,

img_1988

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *