52 listan projekti

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Vai sittenkin ne samat vanhat, vähän tuunattuina toki? Meille kaikille lienee käynyt uuden vuoden lupausten kanssa niin, että viimeistään kevään tullessa ne ovat sulaneet viimeisten lumien mukana katuojiin ja jääneet sinne. Eikä ole muuten paljon kaivattu, vaan sinne ovat lupaukset saaneet jäädä muhimaan odottamaan aikaa parempaa, jota ei koskaan tule.

Oletko tehnyt jo lupauksen ensi vuodelle? Jonkin sellaisen, jonka todella aiot pitää? Jos kuulut tuohon edellä mainittuun joukkoon, joka tuppaa heittämään lupaukset roskiin ajan myötä (ja vaikka olisitkin niitä harvoja, jotka ne aina pitävät), niin yksi juttu voisi auttaa sinuakin, nimittäin tämä kirja:

image1

Siskoni taitaa tuntea minut hyvin antaessaan tämän opuksen joululahjaksi, sillä tämä paitsi auttaa sinua pitämään lupauksistasi, suunnitelmistasi ja unelmistasi kiinni, avartaa näkökenttää käymään läpi todellista tulevaisuuden haavekarttaa peilaten siihen menneisyyttä, maustettuna sopivalla ripauksella neuvoja, tuntumatta kuitenkaan miltään ”Lue-tämä-opas-ja-olet-heti-parempi-ihminen” -höpötykseltä. Ylpeänä voinkin jo ilmoittaa aloittaneeni jo kirjan täyttämisen enkä jätä sitä kirjahyllyyn pölyttymään ollenkaan, vaan pidän sitä kodissani esillä niin, että kirja olisi mielessäni vähintään kerran päivässä vuoden jokaisena päivänä.

Kirja kehottaa sijoittamaan itseensä hetki aikaa viikossa ja samalla hämmästymään miten elämä muuttuu vuoden kuluessa sillä se auttaa tuomaan esille ja hahmottamaan omia ajatuksia, jotka ehkä pyörivät vain alitajunnan tasolla vielä. Kirjan takakannen sanoin ”unelmia on helpompi saavuttaa, kun sanoitat tunteitasi, jäsennät tavoitteitasi ja keskityt siihen, mitä oikeasti haluat”. Kirja pyytää esim. tekemään tämän hetkistä elämää kuvaaman biisilistan, kirjaamaan ne ihmiset, jotka piristävät päiviäsi, luettelemaan omat hyvät puolesi ja listaamaan asiat, jotka ovat unelmiesi tiellä, kirjaamaan ne asiat, joista haluat että sinut tunnetaan, tekemään listan asioista, jotka saavat sinut nauramaan… Ja viimeisenä sokerina pohjalla lista nro 52: kirjoita tähän vuoden mieleenpainuvimmat hetket. Uskon ja toivon, että vuodesta 2019 tulee vielä nykyistä vuottakin ihanampi, tapahtumarikkaampi ja täynnä rakkautta <3

Einsteinin sanoin tulevaan vuoteen: ””Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.” Pätee niin ihmissuhteisiin kuin moneen muuhunkin tässä elämässä, vai mitä? 😉

Onnellista, rakkauden ja ystävyyden täyttämää Uutta Vuotta 2019 rakkaat lukijat!

p.s. Muistakaahan postauksia lukiessanne ottaa huumori matkaan, sillä totuus on lukijan ymmärryksessä, vai miten se meni 😉 tuli nimittäin tässä taannoin hieman tosikkomaista palautetta, huumorin kukka on se kaunein kukka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *