Toivon sinulle…

…onnea ja rauhaa, rakkautta ja… Joulu on taas täällä ja vuoden vaihde lähestyy. Tontut (ja kyllä, niitä on olemassa!) kurkkivat ikkuinoista, ajatukset siintävät joulunpyhiin ja yhdessä vietettävään aikaan sekä niihin kirottuihin uuden vuoden lupauksiin 😉

Eilen täytin vuosia, ihan liikaa, joten pitäydytään nyt vain siinä, että oli syntymäpäivä, muttei puhuta siitä, montako vuotta tuli täyteen. Oli ihana yllätys, kun perhe oli hommannut minulle tämän alla olevan kortin kera lipun the Illusionist direct from Broadway -showhun, WAU! Olen aina uskonut taikatemppuihin ja ollut kiinnostunut niistä, mutta en yhtään edes tiennyt moisen shown tulevan Helsinkiin! Samalla tulee tavallaan paluu New Yorkiin Broadwayn kulmille 😉 Esityksen seuraamista tuskin helpottaa se, että muutama taikuri oli aika herkkupala, noin suoraan sanottuna 😉

Mutta sitten takaisin nykyhetkiin ja alas pilvilinnoista. Kolme yötä Jouluun on, enkä malta odottaa! Oman joulufiilikseni nostattaa valkea maa ja muutama suosikkijoululaulu, kuten Whamin legendaarinen ”Last Christmas” tai ”Let It Snow” tai vanha kunnon ”Petteri Punakuono” 🙂 Joulumieltä nostatti ja ajatuksia herätti myös tämä eilen synttärinä perheeltä saatu kortti, jossa toivotaan paljon ihania asioita:

image1

Omien unelmien toteuttaminen ja lottovoitto kulkevat vahvasti käsikädessä, sillä välillä ne tuntuvat kumpikin yhtä mahdottomilta ja toinen vaatii aina toisen. Unelmani on nimittäin oma pieni maatila, jossa voisin pitää suomenhevosia ja ottaa myös muita lemmikkejä. Se vanha kunnon punainen tupa ja perunamaa, kompakti setti, elämää poissa kaupungin sykkeestä. Elämä maalla on kiehtonut minua pikkutytöstä saakka eikä se unelma ole karissut vaan vain voimistunut vuosien vieriessä. Välillä unelma oli talviunilla viettäessäni hurjia nuoruusvuosiani (jotka taitavat edelleen jatkua, että eipä sillä…;) mutta palasi sitten entistä voimakaampana takaisin. Täytynee alkaa vihdoin sen action planin tekemiseen, jotta unelma joskus toteutuisikin. Sehän voisi olla Uuden Vuoden lupaukseni vuodelle 2019!

Mitä joulu teille merkitsee? Onko se yhdessä oloa, kiireetöntä oleilua ja pientä jännitystä vatsan pohjassa? Vai kiirettä, stressiä, jo lokakuun puolivälissä kiristyvää pinnaa ja aattoaamuun saakka siivoamista? Tai kaikkia näitä ripauksella huumoria 😉 Itselle joulun syvin olemus on kirkastunut viime vuosina, kun on jotenkin tässä ”ikääntymisen” kynnyksellä alkanut entistä enemmän arvostamaan perheen kanssa yhdessä vietettyä aikaa, miten kallisarvoista se on. Meidän perhe on aina ollut läheinen, mutta nyt kun me kaikki sisarukset olemme viime vuosina kunnolla aikuistuneet, välit ovat muuttuneet läheisimmiksi. Sisaruussuhde kun kuitenkin usein on se ihmisen elämän pisin suhde. Sitä kannattaa huoltaa, oli se sisar/veli verisukua tai vaikka se läheisin ystävä <3

Paljon on puuhaa vielä ennen aattoa, sillä pikkusiskoni valmistui syntymäpäiväni ja juhlia vietetään huomenna. Kuusen haemme metsästä aatonaattona, lahjat on paketoitava ja varmaan pikainen imurointikin voisi olla tarpeen ennen aattoaamua. Aatoksi ei sitten mitään kiireellistä ohjelmaa olekaan, vaan kerrankin oikeasti sitä läsnäolemista ja rauhallista yhdessä tekemistä, kuten vaikka lautapelejä myöhään yöhön! Yhtä asiaa emme kuitenkaan voi sivuuttaa: perhepotretteja otetaan tottakai myös tänä vuonna, alla olevasta Rockyn kannanotosta huolimatta.

Pitäkäähän toisistanne sekä karvakamuistanne huoli tänäkin Jouluna!

Rauhaisaa Joulua ystävät <3

Rocky

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *